ادامه مطلب ...
به گزارش ایرنا،ا طبق مطالعات انجام شده، محققان این مرکز دریافتند کسانی که از ذخیره ویتامین D خوبی برخوردارند، خطر توسعه دیابت نوع 2 در آنان کاهش می یابد.
محققان همچنین معتقدند که کمبود این ویتامین میتواند به ابتلا به دیابت نوع 2 منجر شود که در نتیجه چاقی و افزایش کلسترول خون به وجود میآید.
مواد غذایی بهترین منبع ویتامین D است، اگرچه همچنان خورشید منبع اصلی این ویتامین محسوب میشود اما نمیتوان مواد غذایی را نادیده گرفت.
از بین مواد غذایی سرشار از ویتامین D میتواند به ماهیهای چرب مثل ماهی آزاد، ماهی تن، ساردین و ماهی ماکرو اشاره کرد.
روغن ماهی نیز سرشار از ویتامین D میباشد، در غلات، محصولات لبنی، زرده تخم مرغ، مارگارین، قارچ و جگر نیز ویتامین D وجود دارد.
همچنین نتایج یک پژوهش محققان انگلیسی نشان میدهد کودکانی که ویتامین D زیادی دریافت میکنند کمتر در سن بزرگسالی به دیابت مبتلا میشود
منبع : همشهری آنلاین
به گزارش ایسنا،31 درصد یعنی رقمی معادل 472 میلیون دستگاه از این تعداد گوشی فروخته شده، در زمره گوشیهای هوشمند قرار دارند که این تعداد در مقایسه با سال 2010، 58 درصد رشد داشته است.
ادامه مطلب ...
به گزارش ایرنا، دانشمندان با بررسی اطلاعات گردآوری شده از پایگاههای دریایی مستقر در ایتالیا، کالیفرنیا و گینه نو توانستند تاثیر افزایش غلظت دیاکسید کربن در آب را بر میزان اسیدیته آن مشخص کنند.
این افزایش دیاکسید کربن بر اثر فعالیتهای آتشفشانی در نواحی مذکور بهوقوع پیوسته و بر اساس تحقیقات انجام گرفته آب اقیانوس را اسیدیتر کرده است.
بر اثر اسیدی شدن آب گونههای آبزیان این نواحی تا 30 درصد کاهش یافته و بسیاری از مرجانها و جلبکها از بین رفتهاند. اگرچه هنوز ماهیان متنوعی در این نواحی زندگی میکنند، اما اغلب ماهیها در آبهای اسیدی تخمگذاری نمیکنند.
در این تحقیقات مشخص شد با وجود اینکه گیاهان آبزی توانایی ادامه زندگی در آبهای اسیدی را دارند، قابلیت تولید ترکیبات فنولی را در این شرایط از دست میدهند. این ترکیبات نوعی سیستم دفاعی برای گیاهان آبزی است که از خوردن آنها توسط ماهیها جلوگیری میکند.
انواع صدفها و موجوداتی که درون پوستههای سخت زندگی میکنند در فصلهای سرد و معتدل توانایی زندگی در آبهای اسیدی را دارند، اما به محض شروع گرما از بین میروند.
بر اساس تحقیقات انجام گرفته در صورتی که افزایش دیاکسید کربن در آب اقیانوس به همین نسبت ادامه یابد انتظار میرود تا سال 2100 میلادی بیش از 60 درصد اکوسیستم اقیانوسها نابود شود.
ادامه مطلب ...